All-round Coverband Universe

U zoekt een band die ECHT all-round is en zich probleemloos aanpast aan ieder type feest of evenement? Dan bent u bij Universe aan het juiste adres! Universe is een all-round coverband, bestaande uit zes professionele en zeer enthousiaste muzikanten. Met een buitengewoon breed en flexibel repertoire, een aanstekelijk enthousiasme en hun spontane interactie met het publiek biedt deze formatie een passende muzikale omlijsting voor vrijwel alle gelegenheden en doelgroepen. Reacties die Universe na afloop van een optreden regelmatig krijgt zijn onder andere: “Jullie spelen écht alles” en “Wát een energie stralen jullie uit!”

 

 

Het repertoire van Universe bestaat uit actuele hits, dance, rock, feestmuziek en natuurlijk klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90! Ook stijldansrepertoire behoort tot de mogelijkheden. Het repertoire wordt afgestemd op het aanwezige publiek en de wensen van de klant en in de "verzoekjesrondes" kan het publiek interactief meebepalen welk repertoire er gespeeld wordt.  

 

Voorafgaand aan de bruiloft spreken wij graag een keer met u af om alle wensen door te lopen. Denk aan de planning van de avond, maar ook aan het doorspreken van bepaalde muzikale voorkeuren en/of een openingsdans. Op deze manier bent u er zeker van dat alles volgens uw wensen verloopt!

 

Receptie

Ook voor het brengen van mooie ballads en easy listening bent u bij Universe aan het juiste adres. Wilt u de avond rustig opbouwen met achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner? Dan begint een kleinere bezetting met het spelen van rustige achtergrondmuziek op een beschaafd volume.